Resultaten voor loints schoenen

loints schoenen
Loints schoenen online kopen Dungelmann.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Sprang-Capelle en de fabriek van Loints staat in Sárvár Hongarije. Daarbij respecteren ze de sociale culturele en maatschappelijke gewoonten van het land. Al tientallen jaren fabriceert Loints duurzame groene schoenen in de meeste schoenmodellen wordt geen voering gebruikt dit spaart leer lijm en arbeid. Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy statement. Om het winkelen zo gemakkelijk mogelijk te maken gebruiken wij cookies.
www.terrasoptimaal.nl
Ecologische schoenen van Loints Ecomama.
Ecologische schoenen van Loints. Wednesday December 18 2013. De naam Loints of Holland heb ik weleens voorbij zien komen. Meestal in de context dat vooral vrouwen nooit meer een ander schoenenmerk willen. En nu heb ik ze ook. Ik hou van kwaliteit. Zeker als het om schoenen gaat. Kwalitatief goede schoenen gaan lang mee en blijven vooral langer mooi. Wat heb je nou aan schoenen die er na twee weken al afgetrapt uitzien? Ecologische schoenen van Loints of Holland. Inmiddels heb ik kennis gemaakt met Loints of Holland. Blijkbaar is Loints een bekend schoenenmerk. Soms lijkt het net of ik onder een steen vandaan kom.
grijs haar
Lointsshop.com Loints of Holland Lointsshop.
Lointsshop.com
livraison à domicile
Loints Kamsma Schoenen. Loints Kamsma Schoenen.
De volledige collectie is uiteraard te bekijken in één van de winkels. 0512 54 95 55. 0517 39 26 48. 0517 41 23 69. 0513 61 00 61.
stress
Lointsshop.com Loints of Holland Loints.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. When your order from a country out of Europe please contact us before. Because than we can look if the article you want to order is in stock at this moment. When you have any questions please contact us by e-mail so we can quickly answer you. Met trotst startte in 1918 de heer Cornelus Klijsen als zelfstandige schoenmaker. Zijn werkplaats was een klein schuurtje achter zijn huis in Kaatsheuvel. Hij maakte comfort schoenen. Zijn zoon Hendrikus Klijsen 2 de generatie hielp zijn vader mee en groeide op in het bedrijf.
Het Loints schoenenassortiment in Waschbär Eco-shop.
Al snel specialiseerde H.L. Klijsen zich in de productie van comfortabele damesschoenen. De vakkennis op dit gebied werd vanaf 1970 gecombineerd met eenvoudige unieke designs die de producten duidelijk van anderen onderscheidde. De schoenen kregen als merknaam Loints of Holland en werden steeds succesvoller. Kwaliteitsschoenen gaan langer mee en daardoor beperkt Loints ook de afvalbergen. Loints werkt alleen met West-Europese leveranciers die zich aan de strenge Europese wetgeving houden samen. De leerlooierijen gebruiken geen Benzidine en PCP's en beschikken over moderne zuiveringsinstallaties. Voor de productie van PU-zolen worden bijvoorbeeld geen CFK's gebruikt. De meeste Loints modellen zijn van een zeer dik materiaal gemaakt en ongevoerd verwerkt.
Loints-schoenen. Duurzaam en stijlvol.
Bij Via Terra zijn we dan ook dol op deze less is more-schoenen. De specialiteit van Loints of Holland is de unieke vervaardiging. De beste kwaliteit leer van Noord-Europese oorsprong wordt gebruikt voor de uitstekende pasvorm in bijzondere designs. Dit maakt uw schoenen niet alleen zeer comfortabel maar ook milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd. U kunt de collectie in onze webshop bestellen waar wij voor elk seizoen wat wils hebben. Zo geniet u het hele jaar door van de kwaliteit van Loints-schoenen. Bestellen kan dus heel eenvoudig veilig en snel in de webshop van Via Terra. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze zaak in Assen om ons aanbod zelf te bekijken.
Loints of Holland bij Zwartjes van 1883.
Loints of Holland staat voor ecologisch bewustzijn eerlijke materialen en duurzaamheid. Unieke eigentijdse ontwerpen en comfortabele maakwijzen is dit merk een steeds bekendere naam tot ver buiten Nederland. Wij bieden ook de herencollectie.
Loints of holland Thuis in Scandinavisch design De Blaker exclusief.
Hieronder ziet u een deel van de collectie om u te inspireren. Komt u langs om de complete collectie te bewonderen en te passen. Loints of Holland schoenen winter 2015. Al tientallen jaren fabriceren we duurzaam schoeisel bij Loints of Holland. Onder het motto less is more produceert Loints of Holland schoenen die mooi zijn door hun eenvoud. Er wordt in de meeste schoenmodellen geen voering gebruikt dit scheelt weer leer lijm en arbeid!
Loints schoenen kopen BESLIST.nl Nieuwe collectie.
De loafers zijn gemaakt van leer en hebben een opvallende fantasieprint. De schoenen hebben een loopzool van natuurrubber wat zorgt voor extreem veel draagcomf. Loints Loafer 39002 Zwart. Instapschoenen van het merk Loints model 39002. De schoenen zijn geheel gemaakt van leer en de zool is van natuur rubber. Aan de zijkant van de schoen is het merklogo gestanst. Loints Loafer 60730 blauw. Loafer van het merk Loints model 60730. De loafer is gemaakt van nubuck en heeft grove perforaties voor een speels effect. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en de loopzool is gemaakt van natuur. Loints Loafer 39002 Zwart. Loafer van het merk Loints model 39002. De loafers zijn gemaakt van leer en hebben een minimalistische belijning.

Contacteer ons